follower

ASSALAMUALAIKUM.JEMPUTLA JENGUK BLOG NI.TERIMA KASIH SUDI JENGUK.TINGGALKAN LINK ANDA NTOK AQ FOLLOW YE =)

Saturday, June 22

Assalamualaikum cinta...
awakk..
beberapa hari ini saya perasan jugak yang hubungan kita sangat dingin..makin lama makin dingin. saya dah cuba untuk perbaiki hubungan kita tapi kita still gaduh..tiap kali gaduh kita tak pernah cuba nak tolenrasi..cuba berdamai secara elok..asyik gaduh saja..saya dah cuba cakap lembut dengan awak..tapi tiap kali saya berlembut dengan awak akan ada je perkara yang akan awak buat untuk naikkan darah amarah saya.. saya tak tau kenapa..
apakah mungkin ini merupakan petanda yang kita tak serasi..takkan berkekalan lama.. ahh..mungkin itu hanya andaian saya saja barangkali..ramai orang kata yang hubungan kita takkan kekal lama..sebabnya kita takda sefahaman..langsung tak memahami pasangan kita..saya cuba faham awak..tapi entah la..saya langsung tak dapat memahami sikap awak..makin lama saya kenal awak saya merasakan saya makin tak kenal awak..sikap awak...

awak tau tak saya sngat cintakan awak..sebab itulah saya cuba bersabar dengan sikap awak..sikap cemburu awak yang melampui..sikap awak yang mungkin agak mengonkong.. awak tak kasi saya keluar dengan kawan lelaki walaupun hanya sebagai kawan..ye..saya dah ikut peraturan awak..dah tak ada keluar dengan kawan lelak..semalam saya just bertanya awak..ex saya..Shah ajak keluar temankan dia minum je..tak lama je sekejap je..dia nak jumpa saya untuk kali  terakhir sebab nanti dia akan pindah kerja ke tempat lain..saya nak keluar dengan dia atas dasar kawan je..lagi pun dia pun dah ada awek lain..kami pun dah tak da hati kat masing2 dah..just nak berkawan je..tapi...saya tak keluar dengan dia dah sebab awak tak bagi.awak tak boleh tengok saya berkawan rapat dengan lelaki lain..sikap cemburu awak,,,sikap mengongkong awak tu menghalang saya..membuatkan saya kekadang rasa terkongkong..kita belum sah suami isteri lagi tapi awak dah nak kuasai saya macam tu..

salah ke..saya nak idop bebas??
berkawan dengan semua jantina??
bebas ke hulu ke hilir lepak dengan kawan2 saya??
kami bukan keluar sampai lewat malam pun..kami keluar waktu siang..kekadang kalau diikutkan perasaan hati saya,,,kalau di ikutkan kata2 teman saya..dah lama saya tinggalkan awak..sekarang mungkin saya masih boleh bersabar tapi di masa hadapan siapa yang tau kan..saya takut saya tak mampu bersabar dengan awak..dan saya pergi dari awak tanpa sebarang kata..hilang begitu sahaja..pernah saya terpikir untuk lakukan demikian..saya takut sikap awak itu nanti akan memadamkan perasaan cinta dan sayang saya pada awak yang ada dalam hati saya nih..

awakk..sekiranya awak inginkan hubungan kita berkembang..bahagia awak juga jagailah hubungan kita..saya dah tak laraat lagi nak menjaga hubungan kita ini..seberat mana pun dugaan yang mendatang melanda hubungan kita saya berharap sangat agar kita sama2 dapat harungi bersama..saya ingin bahagia dengan awak..ingin hidup dengan awak selamanya andainya hubungan kita direstui parent kita dan seandainya ada jodoh bersama..Ya Allah hambamu ini ingin bahagia..
Seandainya dia jodoh ku Engkau satukanlah hati kami..
utuhkanlah hubungan kami biar berkekalan selamanya hingga Jannah..
kanku jaga..kan ku bajai cinta kami Ya Allah setakat diri ku mampu bertahan..
diri ku amat menyintai dia Ya Allah..
Amin..ya Robbalalamin....

No comments:

Post a Comment